Garanție și satisfacție

Achiziție securizată și sigură

Suntem conștienți de importanța siguranței datelor. De aceea, am implementat toate mijloacele tehnologice pentru a ne asigura că toate datele partajate cu noi sunt în siguranță, securizate și tratate în mod confidențial. Orice informații personale pe care le stocăm sunt stocate numai în scopuri interne. În cazurile în care comenzile sunt procesate prin intermediul unui furnizor de servicii de plată, toate transferurile de date sunt criptate.

Serviciu de asistență dedicat

Acordăm o mare importanță satisfacției clienților. Suntem aici pentru nelămuriri sau întrebări sau dacă dorești să plasezi o comandă în fiecare zi a săptămânii de la ora 10:00 până la ora 18:00. Poți contacta serviciul nostru profesional pentru clienți prin email, prin formularul de contact sau prin Facebook messenger sau Instagram messenger. Înainte de a ne contacta, îți sugerăm să verifici mai întâi pagina noastră de Întrebări Frecvente deoarece s-ar putea să găsești acolo răspunsul la întrebarea ta.

Garantat banii înapoi

Dacă produsul nu te mulțumește pe deplin, ai opțiunea de a-l returna și de a solicita o rambursare, iar noi nu vom pune întrebări! Produsul trebuie returnat intact în termen de 30 zile de la livrare și mai întâi este necesar să trimiți un formular de reclamație prin acest link.