Cum se face achiziția

Poți plasa comanda în magazinul online Marco Loretti în mai multe moduri:

 1. Poți plasa comanda direct prin intermediul site-ului www.marco-loretti.ro:

Mai întâi selectează produsul pe care dorești să îl cumperi și cantitatea solicitată, apoi dă clic pe butonul „Adaugă în coș”. Se deschide pagina „Coș de cumpărături” de unde poți elimina sau adăuga articole individuale, selectând semnul „+” sau „-” sau eliminând toate produsele prin clic pe semnul „x”. Cantitatea și suma totală a produselor comandate sunt afișate în colțul din dreapta sus deasupra pictogramei coșului de cumpărături.

În pagina „Coș de cumpărături” ,poți introduce și un cod de reducere valabil, în cazul în care ai unul: derulează în jos până la textul „Ai un cupon? Apasă aici pentru a-l obține”, introdu codul în câmpul corespunzător (Adaugă codul cuponului) și dă clic pe „Confirmă”. Suma reducerii va fi aplicată automat la valoarea comenzii tale.

Pentru a finaliza achiziția, dă clic pe butonul „Finalizează cumpărăturile”. Se va deschide pagina „Finalizarea comenzii”. Trebuie să introduci următoarele detalii:

 • Date de contact – te rugăm să introduci aici e-mailul și numărul de telefon mobil. Acestea vor fi utilizate numai în scopul procesării comenzii tale și pentru a te informa asupra stării acesteia.
 • Detalii comandă – introdu aici numele și adresa de facturare. Livrarea se va face la aceeași adresă, cu excepția cazului în care dorești ca pachetul tău să fie livrat la o altă adresă. În acest caz, bifează caseta de lângă textul „Doresc livrare la o altă adresă”.
 • Alege unul dintre cele două tipuri de livrare (Livrare standard, care este gratuită, sau Livrare rapidă, pentru care se aplică o taxă suplimentară de 18,99 lei).
 • De asemenea, poți alege să adaugi produse sau servicii suplimentare disponibile (Pachet Asigurare Premium, Produs Surpriză). Taxele aplicabile sunt listate lângă produsele/serviciile disponibile.
 • Trebuie să alegi una dintre metodele de plată disponibile Plată prin cardul de credit, Ramburs la livrare sau Plată prin transfer bancar. Pentru metoda de plata Ramburs la livrare se aplică o taxă suplimentară de 14,99 lei. Nu se aplică taxe pentru metodele de plată Plată prin cardul de credit sau Plată prin transfer bancar.

Sub rubrica „Suma totală” , poți revizui din nou produsele și serviciile selectate, precum și reducerile aplicate. În acest pas, poți elimina produsele și serviciile suplimentare, dar nu mai poți adăuga/elimina produse din coș. Poți adăuga/elimina produse din coș doar revenind la pagina de pornire sau la o pagină individuală a produsului. Pentru a-ți confirma în sfârșit comanda, dă clic pe butonul „Confirmă comandă”. După ce finalizezi achiziția, vei primi un e-mail de confirmare pe adresa ta de e-mail.

În pagina „Finalizarea comenzii” , ai și opțiunea de a te abona la newsletter-ul nostru. Îți sugerăm cu tărie să te abonezi la newsletter-ul nostru, deoarece îți oferă acces la reduceri regulate și alte oferte promoționale. Pentru a te abona, bifează caseta de lângă textul „Da, mi-aș dori să fiu printre primii care primesc informații despre campaniile curente.”.

Te rugăm să reții că, prin confirmarea comenzii, ești de acord cu termenii și condițiile generale ale site-ului www.marco-loretti.ro disponibile aici.

După ce va fi procesată comanda, vei primi un e-mail de confirmare pe adresa ta de e-mail.

 

 1. Poți plasa comanda trimițându-ne un email sau prin FB messenger sau IG messenger. Te rugăm să ne furnizezi următoarele detalii: 
 • Nume și prenume
 • Adresa de livrare
 • Număr de telefon
 • Produsul pe care dorești să îl comanzi (culoare, număr și cantitate)

Te rugăm să reții că, în acest caz, singurele metode de plată disponibile sunt Ramburs la livrare și Plată prin transfer bancar.

După ce va fi procesată comanda, vei primi un e-mail de confirmare pe adresa ta de e-mail.