Concurs Marco Loretti Giveaway - Termeni și condiții oficiale

Introducere

Prin înscrierea la concursul Marco Loretti Giveaway, se consideră că participanții au acceptat acești termeni și condiții. Concursul este organizat și administrat de NextLevel, d.o.o., Usnjarska cesta 18, 1275 Šmartno pri Litiji, Slovenia, proprietar al mărcii Marco Loretti, și toți participanții sunt obligați să respecte aceste reguli.

Perioada concursului

Concursul se desfășoară între 14 iunie 2024, ora 00.00 și 14 iulie 2024, ora 23.59 (CEST), perioadă care corespunde duratei turneului UEFA Euro 2024.

Cerințe de eligibilitate

Pentru a fi eligibili pentru acest concurs, participanții trebuie:

Să urmărească contul de Instagram Marco Loretti (@marcoloretti_com), și să reacționeze la postările zilnice prin aprecieri și comentarii.

Să aplice codul promoțional EURO24 pe site-ul nostru oficial.

Concursul este deschis doar persoanelor (persoane fizice) care au vârsta legală (peste 18 ani) în ziua acordării premiului. Nu pot participa la concurs angajații organizatorului sau membrii apropiați ai familiei acestora (soț/soție, partener necăsătorit, părinți, copii) și alte persoane care sunt implicate direct în vreun fel în realizarea concursului. Fiecare participant se poate înscrie la concurs în nume propriu. Prin înscrierea la concurs, fiecare participant confirmă că toate informațiile personale furnizate sunt propriile informații personale și că sunt de acord cu acești Termeni și Condiții Oficiale pentru concursul Marco Loretti Giveaway.

În scopul acestui concurs și pentru a îndeplini scopul pentru care este organizat concursul, în conformitate cu aceste reguli, participantul va furniza organizatorului următoarele informații: prenume, nume de familie, adresă, adresă de e-mail și cod numeric personal.

Proceduri de participare

Participarea zilnică:

Urmărește @marcoloretti_com pe Instagram.

Apreciază și comentează la postarea zilnică de pe Instagram care abordează meciul din ziua respectivă de la Euro 2024.

Te rugăm să reții: Va fi disponibilă o postare distinctă pentru fiecare zi de meci de la Euro 2024. Comentariile la o postare sunt valabile doar pentru ziua respectivă și nu contează ca participări pentru zilele următoare.

Participarea săptămânală:

Participă la concursul săptămânal folosind codul de cupon EURO24 la finalizarea comenzii pe site-ul nostru.

Participanții se pot înscrie la concurs atât pentru premiul zilnic, cât și pentru premiul săptămânal în același timp.

Detalii despre premiu

Premiul zilei: Un câștigător zilnic va fi premiat cu o pereche de ochelari de soare din colecția noastră disponibilă.

Premiul săptămânal: În fiecare săptămână, trei câștigători vor primi câte un ceas din colecția noastră.

Selecția și notificarea câștigătorilor

Câștigătorii zilei: Câștigătorii sunt aleși la întâmplare dintre participanții care respectă instrucțiunile pentru postarea din ziua respectivă de pe Instagram.

Câștigătorii premiilor zilnice sunt aleși aleatoriu la două zile după ziua în care a fost publicată postarea prin care participanții s-au înscris la concurs, așa cum este descris în secțiunea "Proceduri de participare". Fiecare postare zilnică este deschisă pentru participare timp de două zile consecutive, și anume în ziua în care este publicată postarea și în ziua următoare (de la ora 00.00 în prima zi până la ora 23.59 în a doua zi (CEST)). De exemplu, în cazul unei postări publicate pe 13 iunie 2024, participanții pot participa la aceasta pe 13 și 14 iunie, iar câștigătorul va fi ales aleatoriu pe 15 iunie 2024.

Câștigătorii săptămânii: Câștigătorii sunt selectați aleatoriu dintre persoanele care au folosit codul de cupon EURO24.

Câștigătorii premiului săptămânal sunt aleși aleatoriu în prima zi după săptămâna în care au participat la concurs prin efectuarea unei achiziții și utilizarea codului EURO24, așa cum este descris în secțiunea "Proceduri de participare". Comenzile eligibile pentru săptămânile individuale vor fi luate în considerare după cum urmează:

 • Săptămâna 1 (din 14 iunie 2024, ora 00.00 până pe 20 iunie 2024, ora 23.59 (CEST)): 3 câștigători vor fi aleși aleatoriu pe 21 iunie 2024.

 • Săptămâna 2 (din 21 iunie 2024, ora 00.00 până pe 27 iunie 2024, ora 23.59 (CEST)): 3 câștigători vor fi aleși aleatoriu pe 28 iunie 2024.

 • Săptămâna 3 (din 28 iunie 2024, ora 00.00 până pe 4 iulie 2024, ora 23.59 (CEST)): 3 câștigători vor fi aleși aleatoriu pe 5 iulie 2024.

 • Săptămâna 4 (din 5 iulie 2024, ora 00.00 până pe 11 iulie 2024, ora 23.59 (CEST)): 3 câștigători vor fi aleși aleatoriu pe 12 iulie 2024.

 • Săptămâna 5 (din 12 iulie 2024, ora 00.00 până pe 14 iulie 2024, ora 23.59 (CEST)): 3 câștigători vor fi aleși aleatoriu pe 15 iulie 2024.

Notificare: Câștigătorii vor fi contactați prin mesaj direct pe Instagram sau prin e-mail și vor fi anunțați pe profilul nostru de Instagram @marcoloretti_com.

Acceptarea premiului

Câștigătorii trebuie să fie de acord cu utilizarea numelor și fotografiilor lor în materialele promoționale. Premiile nu sunt interschimbabile, sunt netransferabile și nu se oferă alternative în bani. Premiile vor fi trimise câștigătorilor prin poștă sau prin serviciul de curierat, fără costuri de transport suplimentare pentru câștigători. În acest scop, câștigătorii trebuie să furnizeze organizatorului adresa poștală.

Organizatorul își rezervă dreptul de a nu acorda premiul dacă:

 1. câștigătorul nu îndeplinește condițiile de acceptare a premiului,
 2. există îndoieli cu privire la identitatea datelor,
 3. câștigătorul nu își furnizează datele corecte,
 4. câștigătorul nu răspunde la e-mailul prin care este informat despre acceptarea premiului în termen de 5 zile de la primirea acestui e-mail,
 5. se stabilește că participantul s-a înscris în concurs cu încălcarea termenilor și condițiilor oficiale ale acestuia,
 6. în toate celelalte cazuri în care acordarea premiului nu ar fi posibilă sau legală.


Termeni generali

Participarea implică acordul deplin cu privire la acești termeni și condiții. Organizatorul își rezervă dreptul de a descalifica orice participant care încalcă acești termeni și condiții sau care se implică în activități frauduloase sau dacă se stabilește că a trimis informații personale false, incorecte sau care aparțin unei alte persoane, dacă se stabilește că participantul este minor sau dacă există suspiciunea că participantul a abuzat în vreun fel de acest concurs.

Protecția datelor cu caracter personal

Informațiile despre participanți vor fi utilizate doar pentru gestionarea concursului și în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate, care poate fi accesată pentru mai multe detalii.

Modificări ale termenilor

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment. Modificările vor fi comunicate în mod eficient prin intermediul site-ului web al organizatorului și al platformelor de socializare.

Limitarea răspunderii

Organizatorul nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice defecțiuni tehnice sau întârzieri care pot împiedica participarea la concurs. Prin înscrierea la concurs, participanții exonerează organizatorul de orice răspundere pentru pierderi sau vătămări suferite în orice mod în timpul concursului sau ca urmare a concursului sau a premiului acordat în cadrul acestuia.

Obligații fiscale

Fiecare câștigător va fi responsabil pentru plata tuturor costurilor și cheltuielilor legate de un premiu care nu sunt menționate în mod specific, inclusiv, dar fără a se limita la, impozitul pe venit și orice alte cheltuieli care ar putea fi suportate în mod rezonabil de către câștigător pentru primirea sau utilizarea premiului. Câștigătorul ar trebui să consulte un specialist în domeniul fiscal pentru a discuta situația sa particulară.

Întrebări

Pentru întrebări sau informații suplimentare, te rugăm să ne contactezi prin e-mail la [email protected].


Prin participarea la Concursul Marco Loretti Giveaway, confirmi și ești de acord cu acești termeni și condiții.